Like,Like, Like

Thursday, 16 June 2011

Sekapur Sirih

Salam dan Selamat Sejahtera kepada semua WWians, Blog ini dibuka tanpa ada kata-kata pembukaan dari para admin untuk blog ini, pertama sekali saya ingin berterima kasih kepada semua blogger yang turut serta untuk mengikuti aktiviti mingguan kita ini

kami lebih suka memanggil ia sebagai aktiviti dimana setiap hari rabu blogger akan post di blog mereka Gambar tanpa meletakkan apa-apa caption, explanation, tajuk yang merujuk kepada gambar tersebut, just post Gambar sahaja

sebagai contoh tajuk entry, jika rabu depan merupakan entry pertama korang just letak
"#1 Wordless Wednesday" or "Wordless Wednesday #1"

dah tepek satu Gambar kat blog dan letakkan maksud wordless wednesday seperti yang dibuat oleh emanthehalia ini


kami dah sediakan page-page yang boleh membantu anda untuk memahami lagi apa dia Wordless Wednesday itu sebenarnya yang korang leh baca :-

  1. http://malaysianww.blogspot.com/p/apa.html
  1. http://malaysianww.blogspot.com/p/bila.html
  1. http://malaysianww.blogspot.com/p/kenapa.html
  1. http://malaysianww.blogspot.com/p/siapa.html
  1. http://malaysianww.blogspot.com/p/bagaimana.html

dan ramai yang telah salah submit link mereka kat blog ini :) kami meminta anda untuk submit link Entry Wordless Wednesday anda bukan link blog anda, tapi takpe mungkin ramai yang belum tahu.

ada yang bertanya untuk apa blog ini? blog ini kami wujudkan untuk mengumpul list-list entry wordless wednesday yang telah anda buat disamping membantu memberikan trafik ke blog korang, so disini kita bantu membantu antara satu sama lain :)

insyaallah, kami akan menaiktaraf blog ini dari masa ke semasa, buat sementara waktu ini sahaja yang mampu kami sediakan untuk blogger submit link wordless wednesday korang,

jika ada persoalan, pertanyaan, dan masih tidak paham sila postkan kat kotak komen bawah nie ok terima kasih :p

p.s  #4 BlogPost List for Wordless Wednesday 

26 comments:

  1. orait. thank you. seronok jugak #WW nie. :)

    ReplyDelete
  2. saya terlupe nak attach maksud wordless wednesday tu :(

    ReplyDelete
  3. cayalah..terus membantu tambah rakan blogger dan mengenegahkan kreativiti berfikir dikalangan pembaca blog yg dikunjungi..Tahniah #WW.

    [PCL]

    ReplyDelete
  4. bab salah submit link tu memang terasa sangat... #okbai

    ReplyDelete
  5. ok dh faham so boleh join lah pas ni..=)

    ReplyDelete
  6. yeah..i bru dlm blogger world..esok nk try join..yeah!

    ReplyDelete
  7. WORDLESS WEDNESDAY#1

    http://roziana81.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

    ReplyDelete
  8. http://tenduyutung.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

    baru tau jugak sal benda ni.. :fuh

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah.
    ayu dah layan ww dari minggu lepas..
    singgah lah ke blog ayu

    ReplyDelete
  10. yeah! bru join ww ni...

    http://youandmepluskisahkita.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

    ReplyDelete
  11. http://faizahfyn.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-2.html

    kali kedua join :)

    ReplyDelete
  12. submit entry ngan submit link entry lain yer....
    hehe...maaf...saya budak baru nak belajar

    ReplyDelete
  13. nak try jugakkkkk..kalu salah,harap dimaafkan..sy budak baru blaja..hehe..=D

    ReplyDelete
  14. http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/06/wordless-wednedsay-6-rambut-legend-hati.html

    ReplyDelete
  15. mggu depan den join !heee


    jop carik duit kat sini http://nadiakiran.blogspot.com/2011/06/sebulan-rm150-sudah-pasti.html :) tanpa modal tau

    ReplyDelete
  16. dah join..

    1st time.. rasa macam ada silap sikit..
    http://adan-akudandiriku.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday1-senyuman-bubbleman.html

    ReplyDelete
  17. http://afiqadayana.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

    -> baru join . hihi :)

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. http://ixxore.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-1.html

    org baru...ngee

    ReplyDelete